Wie zijn wij

 

Even voorstellen

 

 

 

Mijn naam is Jolanda Kuper-Gjaltema, eigenaresse van logopediepraktijk Nij Beets, werkzaam als (Preverbaal)logopedist, OMFT-behandelaar en dyslexiespecialist.

 

In juni 2005 kreeg ik de kans om een logopediepraktijk over te nemen in het mooie Friese dorp Balk. In de tandartspraktijk aan de Lytse Side te Balk begon mijn praktijk te groeien. De groei van de praktijk, door met name uitbreiding aan specialisaties, leidde tot een verhuizing van de praktijk naar het Gezondheidscentrum te Balk. Inmiddels heb ik na 13 jaar werkplezier het stokje overgedragen aan mijn collega Sanne de Kroon. Zij zal de praktijk in Balk voortzetten.

 

In april 2015 heb ik mij gevestig in Nij Beets. De motivatie hierachter is het werk dichter bij huis, tijd voor ons gezin en onze dieren. De praktijk is inmiddels uitegegroeid tot een bloeiende onderneming. Door diverse specialisaties heb ik te maken met een variabele werkdag en tref ik mensen van zeer jong tot volwassen. De hulpvragen lopen uiteen, van (schriftelijke)communicatie tot eet- en / of voedingsproblematiek.

Ontwikkelen staat bij mij centraal, immers een mens is nooit uitgeleerd!

 

 Mijn behandeldagen zijn: maandag, dinsdagochtend en donderdag. 


Mijn naam is Geeske de Jong. In januari 2015 ben ik afgestudeerd als logopedist. Sinds december 2019 ben ik werkzaam bij Logopediepraktijk Nij Beets. De diversiteit aan hulpvragen spreekt mij aan bij zowel kinderen als ouderen. In het behandelen van afwijkend mondgedrag middels Oro-Myofunctionele therapie (OMFT) en lees- en spellingsproblemen heb ik mij gespecialiseerd.

Het leveren van kwaliteit vind ik belangrijk. Door het volgen van nieuwe ontwikkelingen en cursussen blijf ik mijzelf ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk om met andere disciplines samen te werken, zodat er goede kwaliteit geboden kan worden aan de logopedische behandelingen.

 

Mijn hobby’s zijn lezen, fietsen en heerlijk buiten bezig zijn in de tuin. Sinds juni 2019 ben ik moeder geworden van onze Jesper. Tijd doorbrengen met mijn gezin doe ik graag!


Mijn behandeldagen zijn: dinsdag en vrijdag.

 

 

 

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 


Logopediepraktijk Nij Beets voor (Preverbale)logopedie en dyslexie

Nij Beets       -  Bjirk 2a  9245 JD  Nij Beets


Contact:                                                   

M: 06 42119970                                       

E: info@logopedieinfriesland.nl               

KvK: 01154065 0000                               

f:Facebook   

Open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

9.00 uur - 17.00 uur