Wie zijn wij

Even voorstellen

 

Mijn naam is Jolanda Kuper-Gjaltema, logopedist, OMFT-behandelaar, dyslexiespecialist en eigenaresse van de logopediepraktijken Balk & Nij Beets.

In juni 2005 kreeg ik de kans om een logopediepraktijk over te nemen in het mooie Friese dorp Balk. In het gebouw van de tandartspraktijk aan de Lytse Side te Balk, begon mijn praktijk te groeien. De groei van de praktijk, door met name uitbreiding aan specialisaties, leidde tot een verhuizing van de praktijk naar het Gezondheidscentrum te Balk. Inmiddels versterkt door drie medewerkers wordt mijn werk hier gezamenlijk vijf dagen in de week voortgezet.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn kinderen, onze paarden, honden en tuinieren. In mijn verlofperiode na de geboorte van onze jongste dochter ontstond het idee om mijn werkzaamheden dichterbij huis te gaan zoeken.

Ik heb de kans gekregen om een logopediepraktijk te starten aan de Dorpsstraat van Nij Beets in het bedrijf van Aepos.

Met trots en veel enthousiasme kan ik sinds 2015 ook hier logopedie bieden aan “Jong en oud”.

Mijn behandeldagen zijn variërend en worden afgestemd op de vraag van het moment. Vaste dagen zijn maandag, dinsdag en zaterdagochtend in Nij Beets. U kunt mij bereiken voor het maken van een afspraak bij mij of een van onderstaande collega's via

06 42119970 of info@logopedieinfriesland.nl Ook voor al uw overige vragen, klachten of opmerkingen voor beide praktijklocaties kunt u contact met mij opnemen.

 

 

Mijn naam is Ester-Eltje Slump. Ik ben in 2010 afgestudeerd aan de

Hanze Hogeschool in Groningen. Sinds 2011 werk ik met veel plezier op de locatie in Balk van logopediepraktijken Balk & Nij Beets. Het werk van een logopedist is erg divers en ik vind deze afwisseling erg fijn. Ik beleef extra plezier in het werken met jonge kinderen. Het geeft mij veel voldoening ouders te kunnen helpen bij het ontwikkelen van de spraak- en taalvaardigheden van hun kind. Een belangrijke voorwaarde voor de spraakontwikkeling is evenwichtig mondgedrag. Ik heb mij verdiept in mondfuncties. Een van mijn specialisaties binnen de praktijk is onder andere Oro-Myo Functionele Therapie (OMFT), welke bijdraagt aan een betere gebitsstand en spraakverstaanbaarheid.

 

U treft mij in de praktijk te Balk op: maandag, dinsdag en vrijdag .

Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u mij bereiken op het volgende nummer: M. 06 3717 0481

 

 

 

Mijn naam is Sanne de Kroon. Nadat ik in 2012 mijn logopedie opleiding heb afgerond werk ik met veel plezier bij Logopediepraktijken Balk & Nij Beets. In 2013 ben ik begonnen met het volgen van de Master SEN; taal- en dyslexiespecialist. In 2014 heb ik deze Master met succes afgerond. Dat betekent dat ik momenteel als allround logopedist en tevens als dyslexiespecialist werkzaam ben binnen de praktijk. De afwisseling tussen jong en oud vind ik enorm leuk in dit vakgebied. Geen persoon is hetzelfde en ieder individu heeft een eigen specifieke hulpvraag. Ik vind het een leuke uitdaging om bij iedereen zoveel mogelijk aan te sluiten op zijn of haar specifieke hulpvraag en persoonlijkheid. Plezier, het bieden van een luisterend oor, het bieden van de juiste hulp en een goede klik vind ik belangrijk binnen een logopedische behandeling, om er op die manier voor te zorgen dat men met een tevreden gevoel de deur weer uitstapt.

 

U treft mij in de praktijk te Balk op: woensdag, donderdag en vrijdag .

Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u mij bereiken op het volgende nummer: M. 06 14701060

 

Mijn naam is Geeske Reijenga. In januari 2015 ben ik als logopedist afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Tijdens de opleiding heb ik ervaring opgedaan in de vrije vestiging en binnen de gezondheidszorg. Sinds oktober 2015 ben ik als waarnemend, allround logopedist werkzaam bij Logopediepraktijk Balk en Nij Beets. De diversiteit aan hulpvragen spreekt mij aan bij zowel kinderen als ouderen. In het behandelen van afwijkend mondgedrag middels oro-myofunctionele therapie (OMFT) heb ik mij gespecialiseerd.

Het leveren van kwaliteit vind ik belangrijk. Door het volgen van nieuwe ontwikkelingen en cursussen blijf ik mijzelf ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk om met andere disciplines samen te werken, zodat er goede kwaliteit geboden kan worden aan de logopedische behandelingen.

Ik werk op variabele dagen in zowel Balk als Nij Beets. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met Jolanda Kuper, 06 42119970 of mailen naar info@logopedieinfriesland.nl

 

 

Mijn naam is José de Groot. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Daarna ben ik aan de slag gegaan bij Noorderbreedte in Leeuwarden. Hier werkte ik voornamelijk met (jong)volwassenen en ouderen met dementie en cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Sinds 2015 werk ik bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land te Emmeloord. Hier zie ik cliënten met uiteenlopende problematiek, in het verpleeghuis, de revalidatie en ‘aan huis’. In 2016 ben ik gestart met mijn eigen praktijk in de gemeente De Fryske Marren. Werken met volwassenen en ouderen vind ik ontzettend leuk en uitdagend, geen cliënt is hetzelfde. Daarnaast hoop ik met mijn inzet een stukje leefplezier terug te kunnen geven op het gebied van communicatie en / of eten en drinken.

 

Ik richt mij op de ouderzorg en / of zorg aan huis in de regio, waarbij een indicatie voor zorgverlening aan huis nodig is. Omdat zorg aan huis vaak lastig te plannen is kunt u mij voor vragen of het maken van een afspraak bereiken op het volgende nummer: 06 12893292.

 

 

 

 

Logopediepraktijken Balk & Nij Beets voor logopedie en dyslexie

Balk - Mr. C.J. Trompstraat 35 a

Nij Beets - Dorpsstraat 10

 

Contact:

M: 06 42119970

E: info@logopedieinfriesland.nl

KvK: 01154065 0000

f:Facebook

Open op maandag t/m zaterdag