Coaching & logopedie

Coaching & logopedie

 

 

 

 

‘Weet hoe je spreekt’

(Coaching en Logopedie)

 

Tegenwoordig wordt er van leidinggevenden verwacht dat ze zonder aarzelen snel een presentatie of toespraak kunnen geven. Niet iedereen doet dit even makkelijk. Zo kan het gebeuren dat je dichtklapt omdat de zenuwen parten spelen. Of kan het zijn dat je moeite hebt met het overbrengen van je boodschap. In samenwerking met de logopediepraktijken in Balk en Nij Beets heeft Aepos een nieuwe vorm van coaching ontwikkeld!

 

De focus van het coachingtraject ligt op de bewustwording. Met coaching bij Aepos ga je de diepte in en wordt je bewust van jezelf en je omgeving. Vervolgens wordt er gewerkt aan de interactie met deze omgeving. Door beide in kaart te brengen bouw je aan je zelfvertrouwen. Tijdens dit traject is het van belang dat je oefent met het spreken in het openbaar. In de coachingsessies wordt dit vervolgens geëvalueerd en staat de vraag: ‘Wat heb jij nodig?’ centraal.

 

In aanvulling op de coachingsessies worden er een aantal sessies ingepland met logopedist Jolanda Kuper-Gjaltema. Zij maakt je bewust van je stem, spraak en ademhaling. Bewustwording en ondersteuning op deze gebieden helpt je om je boodschap met rust, ruimte en impact te brengen.

Samen zijn we ervan overtuigd dat beide elementen enorm belangrijk zijn om goed in het openbaar spreken.

Aepos Carrière Counseling

Aepos is een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in coaching. Aepos ondersteunt mensen die behoefte hebben aan een goed gesprek over hun carrière. Het sparren met een coach die haarfijn aanvoelt wat er gaande is, helpt je om je carrièrepad weer in de gewenste richting te krijgen.

 

Jolanda behandelt sinds 2005 jong en oud, die hinder ondervinden van hun spraak, taal, stem of dyslexie. Door middel van therapie en advies, worden mensen geholpen om beter te communiceren. Hierdoor wordt het contact met de mensen om hun heen makkelijker.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Aepos op telefoonnummer 0512 – 462205 of via de mail apostma@aepos.nl of info@logopedieinfriesland.nl

 

 

Logopediepraktijk Nij Beets voor (Preverbale)logopedie en dyslexie

Nij Beets - Dorpsstraat 10

 

Contact:

M: 06 42119970

E: info@logopedieinfriesland.nl

KvK: 01154065 0000

f:Facebook

Open op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

9.00 uur - 17.00 uur